Odos šveitiklis Bali Spa

18,99 

Bali Spa kūno šveitiklis įkvėptas jausmingų Balio kvapų, kurie, kaip žinoma, praturtina jūsų meilės gyvenimą, nuramina protą ir kūną. Šis kūno šveitiklis sukurtas tam, kad sukurtumėte nepaprastą SPA patirtį jūsų namuose – terapiniai eteriniai aliejai pripildo jūsų vonios kambarį jausmingo aromato… gaivinantis cukraus masažas šveitimo metu, ta šilko švelni oda baigus darbą… Jaučiatės, kad ką tik žengėte. iš savo mėgstamo SPA! Maloniai kvepiantis kūno šveitiklis valo, tonizuoja ir tepdamas masažuoja odą, pašalina negyvas odos ląsteles ir padeda sušvelninti sausą ir pleiskanojančią odą. Jame gausu ekologiško nerafinuoto taukmedžio sviesto ir kokosų aliejaus, dėl kurių jūsų oda tampa švelni ir švelni.

  • Dydis: 200 ml
  • Naudojimas: Tepkite šveitiklį sukamaisiais judesiais ir keletą minučių masažuokite ant odos, tada nuplaukite vandeniu. Po to nereikia naudoti drėkinamojo kremo. Nenaudokite šio šveitiklio prieš pat deginimąsi ar soliariumą. Laikykite gaminį žemesnėje kaip +25 °C temperatūroje.
  • Sudedamosios dalys: *Sacharozė, *Butyrospermum Parkii sviestas, *Cocos Nucifera aliejus, Plumeria Alba gėlių aliejus, Citrus Aurantifolia žievelių aliejus, Helianthus Annuus sėklų aliejus, tokoferolis, **citralė, **citronelolis, ** eugenolis, ** Geraniolis, ** linalolis, ** limonenas, ** hidroksicitronellalis, ** benzilo alkoholis, ** benzilo salicilatas. * Iš ekologinio ūkininkavimo. ** Natūralūs eterinių aliejų komponentai.
  • Pagaminta Estijoje