Atstatomasis veido serumas problematiškai odai

29,99 

Veido serumas REPAIR skirtas spuoguotai, sausai ir riebiai, pleiskanojančiai, uždegiminei ir probleminei odai, tačiau tinka ir tamsioms dėmėms bei egzemoms gydyti. Šio serumo superžvaigždės yra alyvuogių skvalenas ir juodųjų sėklų aliejus, kurie, kaip žinoma, subalansuoja odos aliejaus gamybą, išblukina tamsias dėmes ir randus nuo spuogų, mažina uždegimines odos ligas ir kitas odos problemas. Repair Faceserum susideda iš nekomedogeninių ir greitai susigeriančių aliejų; Jame itin gausu nepakeičiamųjų riebalų rūgščių ir gama linoleno rūgšties, kurios padeda išvengti naujų odos išbėrimų ir pagreitina senų spuogų gijimo procesą. Remontas taip pat padeda išvengti ir nuraminti uždegimines ligas, sumažinti poras, pagerinti veido spalvą ir išlaikyti jūsų odą pamaitintą, giliai drėkinamą ir sveiką išvaizdą.

  • Dydis: 30 ml
  • Naudojimas: 3 lašus serumo užlašinkite ant švarios odos ir masažuokite, kol įsigers. Naudokite jį vietoj veido kremo 1-2 kartus per dieną. Laikykite gaminį žemesnėje nei 25C temperatūroje.
  • Sudėtis: Skvalanas, *Nigella Sativa sėklų aliejus, Rubus Idaeus sėklų aliejus, *Argania Spinosa branduolių aliejus, *Simmondsia Chinensis sėklų aliejus, *Rosa Canina vaisių aliejus, *Ribes Nigrum sėklų aliejus, *Melaleuca Oterniilra, *Serta Leaf *Tanacetum Annuum gėlių aliejus, **Limonenas, **Linalool. *Iš ekologinio ūkininkavimo. **Natūralūs eterinių aliejų komponentai
  • Pagaminta Estijoje