BB Kremas

29,99 

Šviesą atspindintis HOIA BB kremas padeda suvienodinti odos atspalvį ir paslėpti smulkius odos trūkumus. BB kremas drėkina ir maitina odą bei turi lengvą padengimą. Mūsų BB kremas yra universalaus atspalvio ir tinka daugeliui odos tonų. Kremas yra orios konsistencijos ir tinka naudoti kaip išlyginamąjį kremą arba po makiažo kremu, kad sudrėkintų odą ir užtikrintų geresnį dengimą. HOIA BB kremas neturi vandens ir jo naudojamas labai mažai vienu metu – todėl vadovaukitės principu, kad mažiau yra daugiau.

  • Dydis: 50 ml
  • Naudojimas: labai nedidelį kiekį tepkite ant odos ir masažuokite, kol įsigers. Tinka naudoti vieną arba po makiažo kremu.
  • Sudėtis: *Butyrospermum Parkii sviestas, Cocos Nucifera aliejus, *Theobroma Cacao sėklų sviestas, *Pinus Sibirica sėklų aliejus, Helianthus Annuus sėklų aliejus, *Brassica Olearaca sėklų aliejus, *Oxycoccus Palustris sėklų aliejus, Gardenia Sal Tahitens ekstraktas, Extractis Dunella Flower Helichrysum Italicum gėlių aliejus, *Rosa Alba gėlių absoliutus, *Boswellia Serrata Resin aliejus, *Lavandula Angustifolia gėlių aliejus, **CI 77891, **CI 77491, **CI 77492, **CI 77499 ***Linalool, Limonenas, ***Citronellolis, ***Eugenolis, ***Farnezolis, ***Geraniolis. *Iš ekologinio ūkininkavimo. ** Žėručio mineralinis komponentas be plastiko. ***Natūralūs eterinių aliejų komponentai.
  • Pagaminta Estijoje