Serumas plaukams

21,99 

Šis plaukų serumas yra vienas iš HOIA bestselerių ir 2023 m. laimėjo mėgstamiausio grožio priežiūros apdovanojimą.

Plaukų serumas gerina galvos odos tekstūrą, gerina galvos odos būklę, mažina sausumą, dirginimą ir niežėjimą. Pagrindinis plaukų folikulų komponentas yra juodųjų kmynų aliejus, padedantis išvengti slinkimo ir žilų plaukų, jame esantys antioksidantai saugo galvos odą ir plaukus nuo žalingo aplinkos poveikio.

Plaukų serumas yra kruopščiai atrinktas kaip žolelių aliejų ir eterinių aliejų kompleksas, skirtas naudoti galvos odai ir plaukams. Plaukų folikulas skatina plaukų augimą, minkština, glotnina, maitina juos nepakeičiamomis riebalų rūgštimis ir padeda atkurti natūralų plaukų žavesį ir blizgesį.

Naudojimas: Serumu užtepkite galvos odą ir plaukų šaknis, masažuokite galvos odą 5 minutes ir palaikykite serumą 20 min., tada išplaukite šampūnu, jei reikia, naudokite kondicionierių. Norėdami atkurti plaukų augimą, naudokite produktą 2-3 kartus per savaitę. Iš plaukų serumo taip pat galima pasidaryti kaukę plaukų galiukams.

  • Dydis: 50 ml
  • Sudėtis: *Nigella Sativa sėklų aliejus, *Brassica Oleracea Italica sėklų aliejus, *Argania Spinosa branduolių aliejus, *Sesamum Indicum sėklų aliejus, *Rosmarinus Officinalis lapų aliejus, *Mentha Piperita aliejus, Piper Nigrum vaisių aliejus, **Limonanool . *Iš ekologinio ūkininkavimo. **Natūralus eterinio aliejaus komponentas.
  • Pagaminta Estijoje